Skip to main content

Energi til hele arbejdsdagen.

En sund investering

Vi sidder mere og mere stille. Udviklingen på arbejdsmarkedet har betydet, at stillesiddende arbejde er hverdagskost for rigtig mange mennesker. Faktisk viser undersøgelser på området, at kontoransatte sidder ned i mere end fem timer på en helt almindelig arbejdsdag.

Det kan både få betydning for medarbejdernes velvære, sundhed og koncentration og kan koste virksomheden mange penge – og det vil vi hos Pausefitness gerne være med til at ændre på.

Forebyg smerter, ømhed og skader

Forløbet er ganske simpelt. Man indstiller appen og får 3 øvelser, som skal laves på 3-5 minutter. De varierer og er designet til at ramme forskellige problemområder. Derudover kan de udføres hvor som helst og af hvem som helst. Medarbejderne kan selv være med til at forme, hvilke øvelsesprogrammer de skal lave. Man vælger nemlig de områder på kroppen, som man gerne vil have fokus på.

Har man eksempelvis spændinger i nakken, hovedpine eller tunge ben, så vil øvelserne være målrettet, så man ikke bare forebygger at få problemer i fremtiden, men så man også kan få hjælp til at fjerne eller mindsker smerterne her og nu.

3 aktive minutter gør en forskel

Det lyder for godt til at være sandt, men kun 3 aktive minutter 3 gange om ugen gør en stor forskel for dine medarbejderes sundhed. Flere undersøgelser har vist, at 3 minutter giver det perfekte udbytte, og det giver ikke færre smerter eller bedre resultater, selvom man øger træningstiden i op til 15 minutter.

 Vi foreslår, at man laver Pausefitness hver eller hver anden dag for at få energi og overskud og for at forebygge stress. Derudover foreslår vi øvelserne minimum 3 gange om ugen for at forebygge skader eller for at mindske de skader, man har.